Utrecht:
Eindredacteur Digitaal

(Gesloten)

Voor een klant in Utrecht ben ik opzoek naar een Eindredacteur Digitaal voor een periode van 12 maanden.

Als eindredacteur van het Digital service content team ben je de laatste schakel voordat de teksten live gepubliceerd worden. Jij zorgt ervoor dat alle online service teksten taalkundig volledig kloppen, de juiste Tone of Voice hebben en dat de klant niet met vragen blijft zitten, na het lezen van de tekst. Daarnaast weet jij als geen ander hoe klanten onze teksten het beste kunnen vinden, zowel via zoekmachines of via de juiste structuur. Verder lever je feedback op teksten en help je de andere redacteuren naar een hoger niveau. Daarnaast ben je voor service het aanspreekpunt als het om lastige taalkwesties gaat. Optimaliseer je de schrijfwijzer en stem je deze af met CCA en Marketing.

Op verzoek van de klant is freelance helaas geen optie. Stuur je CV en portfolio naar henk@gewoonhenk.nl