Amsterdam:
Interaction/Visual designer

Voor een van mijn klanten ben ik opzoek naar een Interaction designer met een stevige ervaring in visual design.

Als een Interaction Designer, zal je een belangrijke rol in het creatieve team te spelen. Je bent een expert in user-centered design. Je werkt op een verscheidenheid van projecten, van concept tot prototype tot eindproduct. Dat gaat veel verder dan alleen de ontwikkeling van wireframes. Je bent verantwoordelijk voor context, customer journey en integreren in het ontwerp.

Naast de kennis van Interaction design wordt er verwacht dat je een sterke kennis en ervaring hebt in visual design. Gevoel voor ontwerp, kleur en visuele communicatie is een vereiste. Dit moet ook duidelijk naar voren komen in je portfolio

Specs:

  • min. 6 jaar ervaring
  • Sterke portfolio
  • Flexibel en een teamplayer
  • Ervaring met werken in een internationale omgeving
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

Zie jij jezelf in bovenstaand profiel. Stuur je portfolio naar portfolio@gewoonhenk.nl
(email zonder portfolio worden niet verwerkt)